Om turneringen

Vi lanserar nu NSST, Northern Sky School Tour

Northern Sky School Tour (NSST) är en E-sports turnering som riktar sig till alla skolor i Sverige, framförallt de med E-sportsutbildning. NSSTs första säsong startar med CS till hösten 2019, med start lördag 5 oktober, och sedan spelas gruppspel online under läsåret, för att få fram de fyra lag som går till slutspelet som går av stapeln i februari 2020, på plats i Växjö.

NSST är ett samarbete mellan Northern Sky och Nordic ESL, som är en del av ESL (Electronic Sports League) en av världens största Esports arrangörer. En del av samarbetet är att de som vinner NSST får chansen att mäta sig med motståndarna i Nordic ESL.

Tävlingsupplägget är att vi vill ha 4 lag till Växjö, för slutspel, som spelas med 2 semi och final. På plats i lämplig arena i Växjö
Dessa skall vi ta fram via onlinespel, där vi delar upp samtliga lag som anmäler sig i grupper av lämplig storlek. Alla möter alla och sedan tar vi det vidare i lämpligt format.

De fyra lag som tar sig till Växjö behöver bara bekosta sin resa till Växjö, resten tar vi hand om. Vi ser till så de fyra finallagen blir ordentligt vippade. Då ingår
– Hotellövernattning under turneringen
– Frukost på hotellet
– Tävlingströjor specialdesignade för denna turnering
– Transport ToR hotellet – tävlingsarenan
– Mer vipbehandlingar kommer….

Segrarna tar även hem
– Priser från våra sponsorer
– Direktkvalificerade till N-ESL turnering, ”The Nationals”
– Direktkvalificering till nästa års NSST
– En prestigefylld vinst!

Anmälningsavgift för turneringen : 500:- ink moms/lag

Anmälningsformulär

Vi följer ESLs regler för CS:Go turneringar.
Ni kan läsa dom här