Om Northern Sky E-Sportsförening

Northern Sky grundades våren 2014 då spelentusiasterna Magnus Stenbenke och Aengeln Englund beslöt sig för att göra en skillnad för E-sportare i Växjö med omnejd. Tillsammans med ett gäng inbitna gamers bildades en förening med målsättning att göra proffesionella, engagerande och spektakulära events som skall lyfta E-sporten i framförallt Kronobergs län men även på sikt i hela Sverige

Verksamhetsidé

Genom attraktiva event och träningar med E-sportsinriktning skall NS arbeta för att stärka och utveckla E-sport och dess utövare i Sverige. NS skall även verka för att involvera föräldrar, hälsa och friskvård i sina event.

Våra kärnvärden

  • Prestation
  • Information
  • Kontroll

Prestation står för att vi vill få fram nya stjärnor inom E-sport. För att lyckas med detta krävs träning, strategi, rätt kost, vila och fokus. Under våra event har vi inga tävlingsmoment under natten, vi rekommenderar istället våra deltagare att sova ordentligt så de kan prestera dagen efter. Vi ordnar även så det finns välbalanserad kost att tillgå. Vidare så vill vi att deltagarna skall börja tänka i föreningstermer och sätta upp egna träningsrutiner, strategier och ha en plan på hur de kan utvecklas på rätt sätt inom E-sport. Allt detta har vi kunskap om och stöttar våra deltagare i.

Information står för att vi vill informera om vad som sker inom E-sporten och vad det är Era barn/ungdomar sysslar med när de utövar E-sport. Vilka spel är bra i vissa åldrar? Hur går spelen till? Vad betyder termerna och språket som våra barn/ungdomar använder? Finns det E-sport som jag som förälder kan utöva? Vart börjar jag? Det är några frågor som vi gärna svarar på. Under kontakta oss kan Ni hitta ett telefonnummer som Ni alltid kan ringa för att få svar på Era frågor.

Kontroll står för att vi vill lära våra deltagare att kontrollera sitt spelande istället för att spelandet skall kontrollera deltagaren. Att ta pauser, rätt ergonomi och bli både en bättre deltagare samt medmänniska. Att kunna ta förluster och vara ödmjuk vid seger är även viktigt för oss.

Vision

Northern sky skall vara det naturliga valet att delta i för gamers i hela Sverige.

a
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

follow us on: