Premiär för Fifatour 2017

Northern Sky och Stars n stripes startar Fifatour

Northern sky jobbar med E-sports event och utveckling av rörelsen i Växjö med omnejd. Under en tid har man samarbetat med Restaurangen Stars n Stripes med olika event, bland annat enskilda Fifa turneringar. Nu tar man nästa steg tillsammans.

Den 15 januari startar den allra första officiella Fifatouren på Stars n stripes i Växjö. Under fyra deltävlingar som alla går av stapeln under våren, kommer deltagare att kämpa för de åtråvärda finalplatserna i den stora FIFA finalen där den stora prispotten är hela 10 000 sek.

I varje deltävling får spelarna poäng beroende på hur lång man går i tävlingen, dessa poäng sparar man sedan ihop från varje deltävling man ställer upp i och de åtta som har fått flest poäng går till finalen. Turneringen spelar på Fifa 2017 och i 2-manna lag.

Samtliga regler finns att läsa på http://northernsky.se/event/fifatour/

Både Northern Sky och Stars n Stripes är otroligt förväntansfulla över detta event som sker i vår. Vi hoppas att det blir ett bra utfall och att vi kan köra detta kontinuerligt i framtiden och även utöka så vi kanske kan få in samtliga Stars n Stripes restauranger i konceptet på sikt.

 

Vid frågor

Northern Sky, Magnus stenbenke, 0702-99 13 12

Stars N Strips, Fredrick Göthberg, 0760-27 88 27

Posted in Northern Sky.