Sugen på att coacha Esport?

KUL! Northern Sky behöver fler tränare till alla de härliga barn och ungdomar som vill bli duktiga inom Esport. och vi som förening vill kunna ge alla möjlighet att träna och tävla i just deras favoritspel och på den nivån de befinner sig.

Vi på Northern Sky kör med följande upplägg. Du som coach anmäler intresse till oss, med vilket spel, vilken nivå deltagarna ska vara i, vad deltagarna kan förvänta sig att kunna efter genomförd kurs och annat som kan vara intressant att veta.
Om vi finner det intressant så sätter vi upp kursen, (som skall hållas vid 10 tillfällen efter varandra (exempelvis varje torsdag kl 19-21, 10 veckor i rad med uppehåll för lov och helgdagar). och går ut och letar deltagare. Om vi får mellan 4-10 anmälda så kör vi igång kursen. 

Du som coach får då en genomgång av NS värderingar, lokaler och de dokument du behöver fylla i under kursens gång.Efter kursen är genomförd skall du återlämna nycklar och de dokument vi behöver ha ifyllda (närvaro, kursutvärdering bland annat), och så skiljs våra vägar åt, eller så kan du ansöka om att köra ytterligare en kurs hos oss, vilket vi såklart hade uppskattat.

För att bli esports coach hos Northern Sky krävs följande

 

  • Du ska ha fyllt minst 15 år (om du är under 18 kommer någon förälder vara i lokalen så det alltid är en myndig person närvarande)
  • Du behöver inte vara bäst eller ha tävlat själv i Esport, men du bör ha god kunskap i det spel du vill lära ut och det viktigaste är att du är en bra pedagog och gillar att lära andra hur man blir duktig
  • Du är beredd att lägga ner minst 10 kvällar för  minst 1½ timmes träning varje kväll, samt de förberedelser som krävs
  • Du kan hantera en dator och göra enkel felsökning för att hjälpa dina elever (såsom byta tangentbord, kolla så alla sladdar sitter i, starta om windows, sätta i ett headset i rätt portar etc)

 

Det vi ger dig som tack för hjälpen

 

  • Ett kul gäng att hänga med som älskar Esport och gaming
  • Bra lokaler och förutsättningar att träna och lära ut Esport
  • 1500:- efter genomförd kurs om du är 15-18 år, är du över 18 så får du 2000:-, då behöver vi inte ha någon vuxen i lokalen, därav den lite större summan.
  • Bra och gedigen erfarenhet och referens för framtida jobb och coach ansökningar

 

Om allt detta låter intressant, fyll i formuläret här så återkommer vi